Pages

28/04/2011

Royal Wedding


Nyt fiilistellään kuninkaallisia häitä! Hääparin kunniaksi on suunniteltu kaikenlaista tavaraa, virallinen teeastiasto on tietysti must. Ja toki häiden kunniaksi kuuluu poksauttaa pullo kuohuvaa! Kuulin, että häitä juhlitaan kahden kakun taktiikalla; prinssi William oli toivonut suklaakakkua virallisen hääkakun rinnalle, ja täytyy sanoa, että oivallinen valinta. Ohessa mudcake ohje, jonka kaloreita ei sitten lasketa...





Tätä hääkylttiä myy Cox&Cox
Ihana keittiöpyyhe löytyy Rockett St Geroge nettikaupasta

Hääparin virallinen teeastiasto
Union Jack Vintage tyynyjä myy Rockett St George





Mudcake

200 g tummaa suklaata (vähintään 57%)
200g voita
3 dl sokeria
5 kananmunaa
1 rkl vehnäjauhoja

Kuumenna uuni 200 C. Sulata voi ja suklaa vesihauteessa, sekoita joukkoon soker ja anna jäähtyä hetki.
Lisää kananmuna suklaaseokseen yksitellen voimakkaasti vatkaten. Sekoita lopuksi joukkoon vehnäjauhot ja sekoita, kunnes taikina on tasainen.

Kaada taikina voideltuun vuokaan ja kypsennä uunissa n. 22-25 minuuttia. Kakun pinnan tulee olla juuri ja juuri kypsä, mutta keskeltä melkein juoksevaa. Ota kakku uunista, anna jäähtyä ja levähtää mielellään seuraavaan päivään. Tarjoile tuoreiden vadelmien kera.



Mudcake
200g dark chocolate (min 57 %)
200g butter
3 dl sugar
5 eggs
1 tbsp flour


Heat the oven to 200 C. Melt the butter and chocolate, add in sugar and let it cool down. Add the eggs separately and whisk it strongly. Add the flour and whisk until the dough is smooth. Pour the dough into a dish and bake it in the oven for 22-25 minutes. The cake should be well baked on the surface but almost running in the middle. The cake tastes best the following day and is delicisious when served with fresh rasberries.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...