Pages

21/06/2011

Daimjuustokakku

Tässä kakussa yhdistyvät raikas ja samettinen juustotäyte sekä rapeat ja makeat daimsuklaan murut. Vastustamattoman hyvää!

Pohjaan tarvitset

13 täysjyväistä Digestive-keksiä
100 g margariinia

Murskaa keksit ja sekoita joukkoon pehmeä margariini. Voitele irtopohjainen kakkuvuoka ja taputtele keksimuruseos vuoan pohjalle ja reunoille. Jotta pohja ei valuisi paistettaessa, laita sen päälle joko paistohelmiä tai kuivia herneitä. Paista pohjaa 175-asteisessa uunissa keskitasolla 5 minuuttia. Paiston aikana valmista täyte, johon tarvitset:

400 g (sitruuna)tuorejuustoa
150 g ranskankermaa
5 munankeltuaista
2 dl sokeria
1 sitruunan tai 2 limen mehu
vajaa pussi daimrakeita

Sekoita täytteen ainekset daimrakeita lukuunottamatta. Ota kakkupohja uunista ja laske uunin lämpötila 150-asteeseen. Lisää täyte ja paista ensin 15 minuuttia uunin alaosassa. Tämän jälkeen lisää daimrakeet, niin että ne uppoavat täytteen sisään. Jatka paistamista vielä 30 minuuttia. Jäähdytä kakku jääkaappikylmäksi ja nauti!


This cake combines smooth and fresh cheese filling with crisp and sweet chocolate bits. No one can resist this fabulous cheesecake!

First crush 13 graham cookies and mix them with 100 gr of butter. Grease the baking form and tap the cookie crumbles on to the bottom and edges of the pan. Bake for 5 minutes in oven preheated to 175 degrees. Then you need:

400 gr of cream cheese
150 gr of creme fraiche
5 egg yolks
200 ml of sugar
juice of 1 lemon or 2 limes
100 gr of Daim chocolate

Mix everything except Daim cholate and pour onto the pie crust and bake for 15 minutes in 150 degrees. Then add the chocolate crumbs and bake for anothen 30 minutes. Cool the cake in the fridge and enjoy!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...