Pages

20/08/2012

Luomuleipää

Lauantaina, maatilatorin innoittamana, tein lounaaksi aivan mainioita voileipiä, joissa maistui loppukesän tuoreet kasvikset. Leipänä oli torilta ostettua tuoretta Coquusin luomu sekaleipää ja väliin tuli pienmeijeri Poutakesän maukasta tuorejuustoa. Herkullisiin lounasleipiin tarvitset:

sekaleipää viipaleina
kesäkurpitsaa
paprikaa
kananmunia
yrttituorejuustoa
salaattia
suolaa ja pippuria


Keitä kananmunat koviksi. Pilko paprikat lohkoiksi ja keitä niitä kiehuvassa vedesä n. 10. Leikkaa kesäkurpitsa ohuiksi viipaleiksi pituussuunnassa ja paista niitä parilapannulla, kunnes ne ovat pehmenneet ja saaneet väriä. Mausta suolalla ja pippurilla. Levitä leipäviipaleille reilusti yrttituorejuustoa. Laita päälle salaattia, pariloitua kesäkurpitaa, keitettyä paprikaa ja viipaloituja kananmunia. Lisää toinen leipäviipale päälle ja herkullinen lounasleipä on valmis!


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...